Menu
Your Cart

Мото якета

Мото якета

Едно от първите облекла, които купува всеки моторист е мото яке.

Изборът за материя е индивидуален, както и стила.

Широката гама от мото якета на Halvarssons, Lindstrands, Grand Canyon, Sweep може да удоволетвори изискванията на всеки на разумна цена.

Разнообразието от дамски мото якета, специално разработени да подчертава силуета, но и да отговарят на най – високите изискания за мотористки якета.

Ретро серията на Halvarssons, Grand Canyon са изцяло кожени мото якета с патинирана визия и класически дизайн. Кожата е обработена, за да е устойчива при жулене и са с комплектовка от протектори.

Текстилните мото якета се отличават с високотехнологични материи, абразо устойчиви.

Летните мото якета са с изключителна вентилация без да се прави компромис с качеството, както всесезонните и стандартните.

Grand Canyon  e марка екипировка, която продължава да поддържа по – нисък ценови клас без да отстъпва от надежността и сигурността.

Размерите са от 36 до 66 номер/ XS до 8 и 12XL и прилягат на всяка фигура.

 

Сега имате възможност да изразите вашата индивидуалност дори на пътя, карайки любимия си мотор.

Вече не е нужно да правите компромис със себе си и да нямате избор.

Разгледайте нашата екипровка и ще намерите вашето яке.

Не изневерявайте на стила си и комфорта.

Бъдете верни на себе си!

Бъдете различни!

Марка:: Halvarssons
Дамско мото яке за летния сезон. Големи, вентилирани мрежести елементи. Джобовете с цип отстрани и на гърдите. Подсилванията на раменете и лактите са направени от HI-ART® материал, който предлага много висока устойчивост на абразия. В допълнение, регулируеми протектори от ниво 2 клас AA на раме..
420.00лв.
Марка:: Halvarssons
Мъжко мото яке с големи, вентилирани мрежести елементи за летния сезон.Джобовете с цип отстрани и на гърдите. Подсилванията на раменете и лактите са направени от HI-ART® материал, който предлага много висока устойчивост на абразия. В допълнение, регулируеми протектори от ниво 2 клас AA на раменет..
420.00лв.
Марка:: Halvarssons
Мъжко мото яке с класически дизайн.Супер леко и издръжливо кожено яке ПОЛИРАНА КОЗЯ КОЖА / ПАМУК Кожата и памучната подплата са свързани заедно за здравина, гъвкавост и комфорт. CE сертифициран, за клас AAA. HI-ART подсилване на раменете и лактите. Регулируемо ниво 2, CE сертифицирани протек..
730.00лв.
Марка:: Halvarssons
Супер леко и издръжливо, мъжко кожено яке ПОЛИРАНА КОЗЯ КОЖА / ПАМУК Кожата и памучната подплата са свързани заедно за здравина, гъвкавост и комфорт. CE сертифициран, за клас AAA. HI-ART подсилване на раменете и лактите. Регулируемо ниво 2, CE сертифицирани протектори на раменете и лактите / М..
730.00лв.
Марка:: Halvarssons
Леко, дамско текстилно яке. Кожени подсилвания. HI-TENACITY PE WEAVE / PA STRETCH / ТЕЛЕШКА КОЖА. DWR (Durable Water Repellent) третиран текстил и телешка кожа. Водоотблъскваща телешка напа на раменете и лактите. Dryway+2.0 мембрана. HI-ART подсилване на раменете и лактите. Outlast® терморегу..
810.00лв.
Марка:: Halvarssons
Леко текстилно, дамско яке в туристически стил с кожени подсилвания. HI-TENACITY PE WEAVE / PA STRETCH / ТЕЛЕШКА КОЖА. DWR (Durable Water Repellent) третиран текстил и телешка кожа. Водоотблъскваща телешка напа на раменете и лактите. Dryway+2.0 мембрана. HI-ART подсилване на раменете и лактите...
810.00лв.
Марка:: Halvarssons
Мъжко текстилно яке. Леко с кожени подсилвания. HI-TENACITY PE WEAVE / PA STRETCH / ТЕЛЕШКА КОЖА. DWR (Durable Water Repellent) третиран текстил и телешка кожа. Водоотблъскваща телешка напа на раменете и лактите. Dryway+2.0 мембрана. HI-ART подсилване на раменете и лактите. Outlast® терморегу..
810.00лв.
Марка:: Halvarssons
Леко текстилно, мъжко яке в туристически стил с кожени подсилвания. HI-TENACITY PE WEAVE / PA STRETCH / ТЕЛЕШКА КОЖА. DWR (Durable Water Repellent) третиран текстил и телешка кожа. Водоотблъскваща телешка напа на раменете и лактите. Dryway+2.0 мембрана. HI-ART подсилване на раменете и лактите. ..
810.00лв.
Марка:: Halvarssons
Водоустойчиво кожено яке. TFL COOL SYSTEM / DWR ТРЕТИРАНА ТЕЛЕШКА НАПА. Издръжлива водоотблъскваща телешка кожа, обработена с DWR. Dryway + 2.0 функционална мембрана. TFL COOL SYSTEM® за охлаждане, дори при горещо време. HI-ART подсилване на раменете и лактите. Подплата за регулиране на темпер..
1,220.00лв.
Марка:: Grand Canyon
Текстилно,  дамско мотоциклетно яке, изработено за горещите летни дни.Комбинация от мрежа и 600D полиестер.Яка с велкро закопчаване.YKK цип.Полиестерна мрежеста подплата.Мрежа отпред.Къс свързващ цип за панталон.2 външни и 1 вътрешен джоб.Различни светлоотразителни елементи.EN1621-1:2012 протек..
250.00лв.
Марка:: Grand Canyon
Леко, лятно,  дамско мотоциклетно яке.Комбинация от мрежа и 600D полиестер.Яка с велкро закопчаване.YKK цип.Полиестерна мрежеста подплата.Мрежа отпред.Къс свързващ цип за панталон.2 външни и 1 вътрешен джоб.Различни светлоотразителни елементи.EN1621-1:2012 протектори на лактите и раменете.С про..
250.00лв.
Марка:: Lindstrands
Текстилно, дамско яке с функционална мембрана Dryway ®.Водоустойчиво със сваляща се подплата и заден вентилационен отвор за повишена вентилация. Регулиране на талия. CE сертифицирано по клас "AA". Регулируеми протекрори, СЕ сертифицирани, ниво А. Може да се сложи протектор за гръб. Дълъг цип за..
480.00лв.
Показани 1 от 12 | 94 (8 Страници)
Информация за бисквитки
Онлайн магазинът ни използва „бисквитки“, за да подобри представянето, за статистически анлизи и за да Ви осигури удобно и персоланизирано пазаруване. За повече информация вижте тук