Menu
Your Cart

Адвенчър/ Турист

Адвенчър/ Турист


Мотоциклетни обувки Stylmartin.

Подходящи за адвенчър мотористи.

Разработени за най - висока защита и комфорт.
Мото боти - Stylmartin  Vertigo Black WP Мото боти - Stylmartin  Vertigo Black WP
New Hot
Марка:: Stylmartin
Вдъхновени от света сред природата, новите и иновативни мото ботуши Vertigo WP представляват новата концепция на Stylmartin: Ride n’ Hike - Карай и Катери.Тези мото боти са алтернатива на класическите туристически обувки, които комбинират стабилността при ходене  – дори катерене по неравен тере..
390.00лв.
Марка:: Stylmartin
Новият модел мото боти Vertigo WP са създадени с идеята на Stylmartin: Ride n’ Hike - Карай и Катери.Ботите достойно заместват класическите туристически обувки.Те комбинират стабилността при ходене  – дори катерене по неравен терен като кал, пясък или камъни – заедно със сертифицираната защита ..
390.00лв.
Марка:: Stylmartin
Мото ботите Legend Mid WP -  туристически/мотоциклетни къси ботуши от водоотблъскваща, пълнозърнеста кожа, водоустойчива и дишаща подплата. Фини детайлир като Vibram® противоплъзгаща гумена подметка, формовани PU протектори.Защита от зърнеста кожа за лоста на предавките.Това са мото ботуши за к..
410.00лв.
Мото боти - Vertigo Air зелени Мото боти - Vertigo Air зелени
New Hot
Марка:: Stylmartin
 Vertigo Air са лятната вариант на новата серия на Stylmartin, които следват идеята - Карай и Катери.Те са добро съчетание на мото обувки и туристически, давайки възможност освен да осигуряват пълната защита на моториста, но и да са достатъчно удобни за разходки в неравни и кални терени.Изработ..
375.00лв.
Марка:: Stylmartin
Мото ботите Vertigo Air са лятната версия на иновативната серия на Stylmartin, които следват принципа - Карай и Катери.Те са добро съчетание на мото обувки и туристически, давайки възможност освен да осигуряват пълната защита на моториста, но и да са достатъчно удобни за разходки в неравни и кални т..
375.00лв.
Марка:: Stylmartin
Вечно модерните ботуши в колекцията на Stylmartin е моделът Continental.Тази мото обувка съчетава легендарния "ретро" Continental и модерните технологии.Удобни, красиви и сигурни на пътя.Изработени са от естествена кожа, която е водоустойчива.Кожена подплата.Протектори на глезените.Катарами за лесно..
620.00лв.
Марка:: Stylmartin
Червени, мото ботуши - Continental в колекцията на Stylmartin съчетават легендарния "ретро" Continental и модерните технологии.Удобни, красиви и сигурни на пътя.Изработени са от естествена кожа, която е водоустойчива.Кожена подплата.Протектори на глезените.Катарами за лесно закопчаване.Подметка от&n..
620.00лв.
Марка:: Stylmartin
Мото ботушите Impact RS WP са олекотен вариант и са подходящи за всякакви метеорологични условия.Външната част е от водоотблъскваща, промазана пълнозърнестата кожа и дишаща и водоустойчива подплата.Защита на глезените и антишокова подплата.Сменяеми и бързо освобождамащи се катарами.Въздухосмука..
500.00лв.
Марка:: Stylmartin
Ботушите Navajo Evo WP се открояват със своя атрактивен дизайн и фини детайли: - Пълнозърнеста омаслена кожа, дишаща и водоустойчива подплата;-  PU защита на глезена, прасеца;- Кожена защита за лоста на предавките;- катарами за бързо сваляне;- светлоотразителна част;- „тракционна“ гумена подмет..
450.00лв.
Марка:: Stylmartin
Legend Evo WP -  перфектната комбинация от туристически/мотоциклетни ботуши от водоотблъскваща, пълнозърнеста кожа, водоустойчива и дишаща подплата. Фини детайлир като Vibram® противоплъзгаща гумена подметка, формовани PU протектори.Защита от зърнеста кожа за лоста на предавките.Това са мото бо..
460.00лв.
Марка:: Stylmartin
Ботушите Matrix са универсалени и удобни, като смесват различни стилове на каране. Изработени са от пълнозърнестата кожа и дишаща и водоустойчива подплата.Имат защити на глезена, пищяла и прасеца.Подметката е противоплъзгаща от Vibram® .Допълнителният стоманен връх праввят мото ботушите подходящи и ..
580.00лв.
Марка:: Stylmartin
Stylmartin Navigator са туристически ботуши с удобна кройка. Външните защити и вътрешните подсилвания гарантират много висока защита при падане. Изцяло изработен от ултра мека кожа Nappa, Navigator е много удобен и мек при шофиране, осигурявайки голяма свобода на движение. Водоустойчивата и дишаща в..
400.00лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)
Информация за бисквитки
Онлайн магазинът ни използва „бисквитки“, за да подобри представянето, за статистически анлизи и за да Ви осигури удобно и персоланизирано пазаруване. За повече информация вижте тук