Menu
Your Cart

LS2

Марка:: LS2
Мото каска LS с корпус, направен от собствено, висококачествено, композитено фибростъкло LS2.Зашеметяващо лек, но издръжлив и абсорбиращ вибрациите, проектирана да бъде и двете - аеродинамични и стабилни, дори при ветровити условия.Каската е с леко овална форма. HPFC черупка.Вътрешната част е дишаща..
315.00лв.
Марка:: LS2
Бяло/ Черно/Розово - хамелеонRapid интерпретира основния компромис между високо ниво на защита и лесен дизайн. Тази каска от гамата LS2 е формована в HPTT, смес от ABS, осигуряваща пълна безопасност.Структурата е с много леко тегло, три корпуса, дефлектор за дишане, визьор от клас А и бързаосвобожда..
230.00лв.
Марка:: LS2
Каска LS2 FF800 STORM синьо/флуориссцентно оранжевоКаската LS2 е изградена с 3D оптически правилен поликарбонат "А клас" с висока устойчивост на удар, двойна щитова система, система за бързо освобождаване, устойчива на надраскване.UV устойчива.Pinlock.Комфортът на каската се осигурява от екстра комф..
325.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Информация за бисквитки
Онлайн магазинът ни използва „бисквитки“, за да подобри представянето, за статистически анлизи и за да Ви осигури удобно и персоланизирано пазаруване. За повече информация вижте тук