Menu
Your Cart

Градски

Градски

Емблематичната колекция Stylmartin, вдъхновена от известните кафе рейсъри от 60-те години.

Истории на буталата, начина на живот и бензин.

Марка:: Stylmartin
Мото обувки Rocket във военен стил са водоустойчиви и съчетание от качество, безопасност и стил. Горната част от пълнозърнеста гладка кожа, водоустойчива и дишаща подплата.PU защити на глезените.Кожена защита за смяна на предавките.Връзки и затваряне с цип.Моделът Rocket част от основната гама на St..
430.00лв.
Марка:: Stylmartin
Rocket Black са водоустойчиви мото кубинки във военен стил, перфектна комбинация от качество, безопасност и стил. Горната част от пълнозърнеста промазана кожа, водоустойчива и дишаща подплата.PU защити на глезените.Кожена защита за смяна на предавките.Връзки и затваряне с цип.Моделът Rocket част от ..
430.00лв.
Марка:: Stylmartin
Тези мото обувки са изработени в изключително cafe racer стил.Също така е предназначена за градска употреба, благодарение на изчистения си и семпъл дизайн. Горната част от пълнозърнеста кожа и кожената подплата са с най-добро качество.Имат протектори на глезените и подвижна вложка за лоста на предав..
430.00лв.
Марка:: Stylmartin
Стилни и многофункционални ботуши, съчетаващи градски, туристически и кафе рейсър сегменти в един продукт. Важни технически характеристики като: -водоотблъскваща пълнозърнеста кожа с подходящ кожен протектор за превключване на скоростите; -вътрешни PU вложки на глезена от двете страни; -водоустойчив..
410.00лв.
Марка:: Stylmartin
Запазената визия на Stylmartin е добре характеризирана от черните ботуши Yu'Rok. Горната част е от пълнозърнестагладка кожа, водоустойчивата и дишаща подплата.Лесното завръзване.PU протектори от двете страни.Предпазна вложка за предавките.Противоплъзгаща подметка.Мото кубинките са правилният избор ..
430.00лв.
Марка:: Stylmartin
Уникалният стил на Stylmartin е добре характеризиран от черните ботуши Yu'Rok. Горната част е от пълнозърнеста промазана кожа, водоустойчивата и дишаща подплата.Лесното завръзване.PU протектори от двете страни.Предпазна вложка за предавките.Противоплъзгаща подметка.Мото кубинките са правилният избо..
430.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Информация за бисквитки
Онлайн магазинът ни използва „бисквитки“, за да подобри представянето, за статистически анлизи и за да Ви осигури удобно и персоланизирано пазаруване. За повече информация вижте тук